
At have et socialt netværk betyder at kende mennesker, der kan være ønskværdige eller uønskede på samme tid, en situation, der kan give os en eller anden form for problemer senere, hvis vi ikke ved, hvordan vi korrekt administrerer listen over vores kontakter. Ligesom Facebook eller Twitter er LinkedIn blevet meget populær blandt et stort antal mennesker verden over, som De har valgt det primært for at forsøge at gøre sig kendt professionelt og med dette finde en bedre arbejdssituation.
Måske er dette aspekt gavnligt for mange, selvom det er skadeligt for nogle få andre brugere, da det har et socialt netværk som LinkedIn, der kan hjælpe os med at finde et job, Det er grunden til, at et stort antal brugere forsøger at kontakte os med det formål at finde ud af mere om os, eller den virksomhed, som vi retter vores professionelle ydelser til.
Bloker ukendte brugere eller kontakter på LinkedIn
Nu, hvis vi har problemer med vores LinkedIn sociale netværk, vil vi nemt have mulighed for at blokere disse brugere, fordi administratorerne af det sociale netværk har placeret en ny mulighed, som vi trygt kan bruge til at blive brugt, som vi ønsker det er praktisk. Måden at gøre det på er meget ens for begge tilfælde, selvom der er visse tricks til at udføre dem.
Det første, vi vil indikere, er vejen til blokere en LinkedIn-bruger, som ikke er blevet føjet til vores liste, og alligevel kender vi hans navn (eller e-mail), som muligvis kunne have chikaneret os med massebeskeder:
- Vi indtaster vores LinkedIn-konto med de respektive legitimationsoplysninger.
- Vi går mod søgefeltet øverst.
- Der placerer vi navnet (eller e-mailadressen) på en specifik kontrakt.

- Vi klikker på navnet på det fundne resultat.
- Vi viser den omvendte nedadgående pil på den blå knap (Send en InMail-besked...).
- Fra de viste muligheder vælger vi «Bloker eller rapporter".

Med disse enkle trin vil vi have mulighed for at blokere en bestemt bruger, som ikke er til stede på vores kontaktlister. Det andet alternativ kan forekomme med en af vores venner, som vi af en eller anden grund måske ikke længere ønsker at have omkring, har mulighed for at udføre denne samme opgave på følgende måde:
- Vi indtaster vores LinkedIn-profil med de respektive legitimationsoplysninger.
- Vi går til «Rød» og vi vælger «Contactos".

- Fra den viste liste vælger vi den, vi vil blokere.
- Nu bliver vi nødt til at klikke på dit profilnavn.

- Som før klikker vi på rullepilen, der peger nedad.
- Fra de viste muligheder vælger vi den, der siger «Bloker eller rapporter".
Som vi kan beundre, er begge processer meget ens, men med en lille variation, hvilket skyldes, at i det første tilfælde er brugeren en ukendt, og i det andet er det en ven. Den næste ting, der vises, er et vindue, hvor vi skal vælge en af de to forekomster, dvs. hvis vi ønsker at blokere nævnte bruger fra LinkedIn, eller hvis vi ønsker at lave en rapport.

Hvis du beslutter dig for at blokere denne LinkedIn-bruger, vil du ikke være i stand til at have nogen form for kontakt med vedkommende, hvilket betyder, at ingen af jer vil kunne se deres profil, sende en besked og selvfølgelig blive afbrudt i tilfælde af at Du har valgt denne procedure med en person, der var en kontakt og ven på dine lister.
Hvis du i stedet beslutter dig for at lave en rapport til denne bruger, vil dette gå til en "gennemgang"-proces; Det er værd at nævne, at denne sidste mulighed foreslået af LinkedIn er noget meget delikat at tage til sig, da den skal være meget velfunderet, så din profil ikke får et negativt billede efter at have lavet en falsk anmeldelse.
Uden tvivl er dette en ny funktion, som vi alle vil sætte pris på, hvis vi ikke ønsker, at visse kontakter eller ukendte brugere skal følge vores trin vedrørende den arbejdsaktivitet, som vi udfører på et givet tidspunkt, og endnu værre, de ved måske hvem de kontakter og venner er, som vi har på vores lister.